اشتراک کاربر غير فعال شد خوش آمدید
بازدید کلی: 1406286
تعداد آنلاین ها: 6

جشن فارغ التحصیلی مؤسسه آموزش عالی دانا

جشن بزرگ روز دانشجو مؤسسه آموزش عالی دانا یاسوج در روز 20 آذر ماه در سالن اتاق بازرگانی برگزار گردید.

ابتدا سرپرست موسسه آموزش عالی دانا یاسوج ضمن خیر مقدم گویی به شرکت کنندگان در جشن بخصوص میهمانان ویژه آقایان دکتر محمدی (معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد) و آیت اله سعادتیان رئیس هیأت امنا مؤسسه، به تشریح وقایع روز 16 آذر 1332 و دلیل گرامی داشت و نامگذاری 16 آذر به نام روز دانشجو (روز دانشجو، در ایران به ۱۶ ماه آذر اطلاق می‌شود. این روز، به یاد سه دانشجو  )مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی(  که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران کشته شدند، گرامی داشته می‌شود.)  در ایران پرداختند.

آقای گنجی پور با بیان اینکه این موسسه آموزش عالی فعالیت خود را از سال 90 با 27 دانشجو شروع کرده است افزود: هم اکنون بیش از 500 دانشجو در این موسسه در سه مقطع ( کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ) به تحصیل مشغول هستند.

سپس گفت: 700 نفر از دانشجویان موسسه آموزش عالی دانا یاسوج در سه مقطع کاردانی،کارشناسی و کارشناسی ارشد  تا کنون فارغ التحصیل شدند. وی افزود که سخنران جشن جناب آقای دکتر فتاح محمدی معاون سیاسی و امنیتی استاندار هستند که یکی از آزادگان سرافراز هشت سال دفاع مقدس و یک نیروی ارزشی هستند.

بعد از صحبتهای دکتر گنجی پور نوبت به سخنرانی دکتر محمدی رسید، معاون سیاسی و امنیتی استاندار در این مراسم به نقش انکارناپذیر دانشجویان در آگاهی بخشی جامعه اشاره کرد و گفت: دانشجویان از بدو انقلاب اسلامی تاکنون نقش مثمر ثمری را ایفا کردند.

فتاح محمدی افزود: روز دانشجو فرصتی برای یادآوری نقش برجسته و پررنگ دانشگاهیان در روند توسعه و مرور جایگاه و اثرگذاری دانشجویان در مناسبات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور است.
وی گفت: نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار کشور مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندانی است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

محمدی افزود: جامعه دانشگاهی باید مظهر خردورزی، تولید علم، نشر اخلاق و آگاهی، آزادی، گفت و گو و کرامت های انسانی باشد . ایشان به نقش پررنگ مؤسس مؤسسه (آقای آیت اله سعادتیان) در نشر فرهنگ و علم در استان اشاره کردند. بعد از سخنرانی معاون استاندار به رسم یادبود از ایشان توسط مسئولین مؤسسه تقدیر شد.

در ادامه برنامه های شادی توسط گروه هنرمند مدعو اجرا و سپس مسابقه ای بین دانشجویان شرکت کننده برگزار شد و به نفرات برتر هدیه ای تقدیم شد.

در ادامه برنامه، ویدئوی تلاش بسیجیان جهادگر  مؤسسه در مناطق محروم استان پخش شد.

در پایان از جهادگران بسیجی مؤسسه ، دانشجویان فارغ التحصیل و کسانی که در برگزاری جشن نقشی داشتند تقدیر شد. , همچنین از همه شرکت کنندگان به صرف ناهار و میوه پذیرایی شد.

در خاتمه از کلیه دانشجویانی که در برگزاری هرچه بهتر این جشن نقش ایفا کردند تشکر فراوان میشود که در زیر به تعدادی از آنان اشاره میشود:

1. آقای ذبیح اله اصالت
  2. آقای مسعود ضیائی
  3. آقای سعید کریمی دوست
  4. آقای علیرضا دانایی
  5. آقای داریوش تبادار
  6. سید زید علوی
  7. آقای کامل آشیان
  8. خانم شجاعی
  9. خانم سمیه دانش
  10. خانم زینب دانش

قطعاً کسانی هستند که از قلم افتادن از همه دوستان پوزش میطلبم.

موسسه آموزش عالی دانا,سید رضا گنجی پور,آیت اله سعادتیان,فتاح محمدی,جشن فارغ التحصیلی,روز دانشجو,جهادگران بسیجی
ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 29 آذر ماه، 1396 توسط admin  پرینت

مرتبط باموضوع :