اشتراک کاربر غير فعال شد خوش آمدید
تعداد آنلاین ها: 9

قهرمانی تیم فوتبال مؤسسه آموزش عالی دانا یاسوج

تیم فوتبال مؤسسه آموزش عالی دانا یاسوج قهرمان لیگ برتر فوتبال استان شد

کسب مقام قهرمانی تیم فوتبال  موسسه آموزش عالی دانا یاسوج در  لیگ برتر فوتبال بزرگسالان استان را که در کمال شایستگی برای باشگاه حاصل شد، به اساتید،دانشجویان ،کارکنان مؤسسه ، مدیر عامل محترم باشگاه جناب آقای دکتر سعادتیان، اعضای کادر فنی و خصوصاً بازیکنان تیم و تمامی افرادی که به نوعی سهمی در این قهرمانی داشتند  تبریک عرض می کنیم.

در روز پایانی این مسابقات با حضور تنی چند از مسئولین استانی و شهرستانی از جمله معاون محترم سیاسی امنیتی استاندار ،مدیران محترم کل ، مسئولین محترم سازمان تربیت بدنی استان، هیئت فوتبال استان و شهرستان جشن با شکوهی  برای اولین بار که همراه با پرتاب منور و اهدائ جوایز و مدال و کاپ قهرمانی برگزار و از تیم قهرمان تجلیل شد که به گفته مسئولین تربیت بدنی استان در نوع خود بی نظیر بود.دکتر آیت اله سعادتیان مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی مؤسسه آموزش عالی دانا یاسوج حمایت همه جانبه مسئولین را برای پیشبرد اهداف بلند مرتبه باشگاه و جایگاه فوتبال شهرستان بویژه یاسوج را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد در صورت حمایت دستگاههای مسئول انشاء الله افق روشنی را برای فوتبال شهرستان بویژه شهر یاسوج پیش رو خواهیم داشت.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 16 تير ماه، 1397 توسط admin  پرینت

مرتبط باموضوع :

لغو کلیه امتحانات روز دوشنبه مورخ 16-10-92  [ دوشنبه، 16 دي ماه، 1392 ] 1668 مشاهده
 قابل توجه دانشجویان درس طراحی فنی ساختمان  [ دوشنبه، 22 دي ماه، 1393 ] 2530 مشاهده
 زمان برگزاری آزمایشگاه شیمی، فیزیک و زیست  [ پنجشنبه، 1 بهمن ماه، 1394 ] 1305 مشاهده
 ثبت نام دوره ICDL برای دانشجویان رشته کامپیوتر  [ پنجشنبه، 2 مرداد ماه، 1393 ] 1596 مشاهده
 تاریخ امتحانات عملی و تحویل پروژه ها  [ يكشنبه، 22 تير ماه، 1393 ] 2410 مشاهده