اشتراک کاربر غير فعال شد خوش آمدید
تعداد آنلاین ها: 7

قهرمانی تیم فوتبال مؤسسه آموزش عالی دانا یاسوج

تیم فوتبال مؤسسه آموزش عالی دانا یاسوج قهرمان لیگ برتر فوتبال استان شد

کسب مقام قهرمانی تیم فوتبال  موسسه آموزش عالی دانا یاسوج در  لیگ برتر فوتبال بزرگسالان استان را که در کمال شایستگی برای باشگاه حاصل شد، به اساتید،دانشجویان ،کارکنان مؤسسه ، مدیر عامل محترم باشگاه جناب آقای دکتر سعادتیان، اعضای کادر فنی و خصوصاً بازیکنان تیم و تمامی افرادی که به نوعی سهمی در این قهرمانی داشتند  تبریک عرض می کنیم.

در روز پایانی این مسابقات با حضور تنی چند از مسئولین استانی و شهرستانی از جمله معاون محترم سیاسی امنیتی استاندار ،مدیران محترم کل ، مسئولین محترم سازمان تربیت بدنی استان، هیئت فوتبال استان و شهرستان جشن با شکوهی  برای اولین بار که همراه با پرتاب منور و اهدائ جوایز و مدال و کاپ قهرمانی برگزار و از تیم قهرمان تجلیل شد که به گفته مسئولین تربیت بدنی استان در نوع خود بی نظیر بود.دکتر آیت اله سعادتیان مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی مؤسسه آموزش عالی دانا یاسوج حمایت همه جانبه مسئولین را برای پیشبرد اهداف بلند مرتبه باشگاه و جایگاه فوتبال شهرستان بویژه یاسوج را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد در صورت حمایت دستگاههای مسئول انشاء الله افق روشنی را برای فوتبال شهرستان بویژه شهر یاسوج پیش رو خواهیم داشت.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 16 تير ماه، 1397 توسط admin  پرینت

مرتبط باموضوع :

انجام نظرسنجي دريافت کارت امتحان  [ يكشنبه، 1 دي ماه، 1392 ] 1664 مشاهده
 امتحان برنامه نویسی کامپیوتر  [ سه شنبه، 19 خرداد ماه، 1394 ] 1075 مشاهده
 برنامه زمانی انتخاب واحد نیمسال جدید 931  [ چهارشنبه، 2 مهر ماه، 1393 ] 4423 مشاهده
 ثبتنام کاردانی به کارشناسی 97  [ يكشنبه، 23 ارديبهشت ماه، 1397 ] 328 مشاهده
 خوابگاه دانشجویی  [ يكشنبه، 24 شهريور ماه، 1392 ] 2625 مشاهده